top of page
edenzen

Expresné pĺznutie srsti: Zhodenie prebytočného kožuchu rýchlo a jednoducho


pes a chlpy

Ak ste hrdým majiteľom domáceho chlpatého maznáčika, pravdepodobne poznáte radosti a výzvy spojené s pĺznutím vášho psa. Pĺznutie srsti je prirodzený proces pre väčšinu psov, ale niekedy toto pĺznutie môže byť neunosné. Program expresné pĺznutie srsti je fantastické riešenie, ktoré nielen zníži vypadávanie, ale zároveň zanechá vášmu štvornohému spoločníkovi zdravšiu a lesklejšiu srsť. Milým bonusom je, že vaša domácnosť bude o chlp čistejšia, lepšie povedané o veľa chlpov čistejšia. V tomto článku preskúmame mnohé výhody tejto špecializovanej služby starostlivosti o srsť.


Proces pĺznutia - prečo srsť pĺzne?

Predtým, ako sa porozprávame o prednostiach služby Expresného pĺznutia srsti, stručne si zopakujme, prečo psy pĺznu. Vypadávanie srsti je pre psov prirodzený spôsob, ako sa zbaviť starej alebo poškodenej srsti a vytvoriť priestor pre nový rast srsti. Pĺznutie je ovplyvnené faktormi, ako je plemeno, vek, hormóny a klíma. Nadmerné vypadávanie však môže byť znakom zdravotného problému, ako sú alergie, zlá výživa, hormonálne problémy,,.


pes pĺzne srsť


Služba expresné pĺznutie srsti

Expresné pĺznutie srsti je špecializovaný postup starostlivosti o srsť navrhnutý tak, aby pomohol zvládnuť a znížiť vypadávanie srsti u psov. Táto služba prináša mnoho výhod nielen pre psa, ale aj pre okolie, kde žije a aj pre samotných majiteľov.


1. Dôkladné odstránenie pĺznucej srsti

Počas tejto služby je srsť vášho psa dôkladne ošetrená a zbavená odumretých chlpov pomocou špeciálnych postupov, kozmetiky a nástrojov. Tie pomáhaju odstrániť uvoľnené a odumreté chlpy, ktoré by inak skončili na vašom nábytku, podlahách a oblečení.


2. Podporuje zdravú pokožku

Pravidelné odstraňovanie odumretej srsti podporuje zdravšiu pokožku odstránením nečistôt, zvyškov a prebytočného mazu, ktoré sa môžu hromadiť na koži vášho psa. Zdravá koža je kľúčom k lesklej a zdravej srsti.


3. Zdravšie prostredie - znížené množstvo alergénov

Služba expresné pĺznutie srsti môže pomôcť znížiť hladiny alergénov vo vašej domácnosti. Odstránením uvoľnených chĺpkov a čiastočiek odumretej kože skôr, ako sa dostanú do vzduchu, sa vytvára prostredie, ktoré je priaznivejšie pre alergikov.


4. Zabraňuje plstnatie srsti

Pravidelné odstraňovanie odumretých chlpov pomáha zabraňovať plstnateniu a zamotávaniu srsti vášho psa, ktoré môžu byť pre vášho domáceho maznáčika nepríjemné, bolestivé a predstavujú viaceré zdravotné riziká.


5. Čistejšie prostredie

Azda nikto z nás netúži žiť v prostredí, ktoré je plné chlpov a upratovanie je nekonečné a neberie konca kraja. Službou expresné pĺznutie je významne redukované množstvo padajúcich chlpov - čo znamená čistejšia domácnosť, menej upratovania a viac času n iné aktivity.


6. Prispôsobené potrebám vášho psa

Jednou zo skvelých vecí na tejto službe je, že ju možno prispôsobiť tak, aby vyhovovala konkrétnemu plemenu a typu srsti vášho psa. Rôzne plemená majú rôzne požiadavky na starostlivosť a túto službu je možné prispôsobiť na mieru.


7. Vylepšený vzhľad psa

Pravidelné odstraňovanie odumretej srsti zanecháva srsť uhladenú a dobre udržiavanú. Po každom sedení si všimnete viditeľný rozdiel vo vzhľade vášho domáceho maznáčika.

 

Ako často by ste mali využívať službu expresného pĺznutia?

Frekvencia expresného zhadzovania srsti sa môže líšiť v závislosti od plemena vášho psa a frekvencie pĺznutia. Niektorí psi môžu mať prospech z mesačných sedení, zatiaľ čo iní to môžu vyžadovať službu expresné pĺznutie len niekoľkokrát do roka. Poraďte sa s nami, určíme ideálny rozvrh pre vášho domáceho maznáčika.


Domáca údržba

Ak chcete doplniť profesionálnu službu expresného pĺznutia srsti, je vhodné srsť psa udržiavať priebežne doma pravidelným vyčesávaním srsti pomocou vhodných nástrojov, ktoré vám budú odporučené pre dosiahnutie maximálneho efektu vyčesávania.


Záverom možno povedať, že služba expresného pĺznutia srsti pre psov je cenným pomocníkom pre majiteľov psíkov, ktorí chcú, aby ich psy vyzerali a cítili sa čo najlepšie a zároveň zvládali bezproblémovo pĺznutie a výmenu srsti. Nie je to len o estetike; ide o podporu pohodlia a zdravia vášho domáceho maznáčika. Ak vás už nebaví nachádzať psie chlpy na vašom nábytku a oblečení, zvážte, či túto službu vyskúšate. Váš pes sa vám poďakuje zdravšou, lesklejšou srsťou a vy si budete užívať čistejší a pohodlnejší domov.

Comentarios


Image by T.R Photography 📸

Rezervácia pobytu

 0947 963 404

alebo prostredníctvom online rezervačného formuláru

bottom of page